Gyenesdiás

Ferenczi Villapark

Festői környezetbe simuló energiatakarékos megoldások

Villaparkunk a természetesség, a zöld filozófia és az egészséges élettér hármasán alapszik. A kialakítás és a kivitelezés során arra törekedtünk, hogy innovatív és energiatakarékos lakásaink a festői környezetbe simuljanak. A balatoni panorámával keretezett, a helyi értékeket szem előtt tartó otthonaink Gyenesdiás zöldövezeti részén találhatóak. A lokalitás egyszerre kínálja a természet közelségét és a település adta kényelmi lehetőségeket.

Környezettudatos fenntarthatóság

Otthonainkban geotermikus energiát használunk a hűtéshez és a fűtéshez egyaránt. Ingatlanaink a fenntarthatóság, a minimalizált ökológiai lábnyom és a környezettudatosság szellemében épültek. Zöld filozófiánk részeként törekszünk a fosszilis energiahordozók csökkentésére, a gázmenetes fűtés, a korszerű szigetelés és nyílászárók felhasználása mellett köteleződtünk el.

Egyedi igények megvalósítása

Villaparkunk innovatív és ökologikus megoldásai már a tervezőasztalon erős kontúrokat kaptak. A tágas és világos terek mellett, modern és megbízható megoldásokkal biztosítjuk otthonaink leendő tulajdonosainak kényelmét és igényeit. Így akár elektromos csatlakozók is rendelhetők az ingatlanok mellé. Válassza Ön is a XXII. század technológiáját otthonában!

Keszthely távolság: 3 km

Hévíz távolság: 8 km

Budapest távolság: 155km

Beépítési vázlat M=1:600
Ferenczi-Villapark-Gyenesdiás-Beépítési-vázlata lakásokkal.png

Kérje
ajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!
Kapcsolati (#3)
Nest-Bau Kft.
Kizárólag postacím:
8314 Vonyarcvashegy, Csalogány u. 4.
Személyes konzultáció: