Cserszegtomaj

Palotai lakópark

PROJEKT kezdete 2021. tavasz, tervezett befejezése 2023. ősz
Jelenleg: 4 / 7 kulcsrakész családi ház
Cserszegtomaj-eladó-házak---Palotai-lakópark

Vidéki nyugalom prémium kilátással

Zala vármegye festői környezetében, Cserszegtomajon, 2021-ben tettük le 7 családi házból álló, saját beruházású lakóparkunk alapkövét. A Keszthelyi-hegység délnyugati lábánál fekvő Cserszegtomaj csendes és nyugodt falu, autóval mindössze 10 percre a Balatontól és Hévíztől. A Balaton-felvidéki borvidék cserszegi körzetének része méltán büszke a cserszegi fűszeresre, melyet Bakonyi Károly szőlőnemesítő 1960-ban itt keresztezett az Irsai Olivér és a piros tramini fajtákból. A fajtát itt több helyen, a helyi, nagy múltú Festetics-pincében is megkóstolhatnak a vendégek. A látnivalókkal, túraútvonalakkal színesített település jól frekventált fekvése miatt nem csak a pihenni vágyóknak, de a helyieknek is nagy kedvence.

Korszerű technika, fenntartható, zöldövezeti ingatlanok

Lakóparkunkban 750 nm-es telekméretekkel 115 nm-es családi házakat kínálunk, a kor technikai elvárásainak megfelelve. Hőszivattyús hűtéi-fűtési rendszer, napelem és egyedi megoldások jellemzik a már kulcsrakész ingatlanjainkat, melyek közül választható medencés és /vagy örökpanorámás ház is. Befektetésnek, nyaralónak és lakóingatlannak is kiváló. Cégek számára is kedvező befektetés lehet akár adózási szempontból, de remek lehetőségeket nyújt, ha home office-ban dolgozna, esetleg kikapcsolódni vágyik családjával.

CSERSZEGTOMAJ – Palotai lakópark

Egyedi igények és extra megoldások

Ingatlanjainkat a korszerűség és az innovatív megoldások jellemzik. A kivitelezés során szem előtt tartottuk a fenntarthatóság, a környezettudatosság és az energiatakarékosság szempontjait. A már kulcsrakész és a még építés alatt álló ingatlanok esetében nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink / befektetőink egyedi igényeire, legyen szó extra napelemről, beépített konyháról vagy bútorzatról esetleg a mai trendnek megfelelő okos megoldásokról. Kérje ajánlatunkat és tekintse meg ingatlanjainkat!

  • Cserszegtomaj centrum: 600 m
  • Bevásárlás: 2 km
  • Keszthely távolság: 6 km
  • Hévíz távolság: 4 km
  • Budapest távolság: 157 km
Cserszegtomaj-eladó-házak---Palotai-lakópark

Kérje
ajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!
Kapcsolati (#3)
hu_HUMagyar