fbpx

Pályázat

Mi lépést tartunk a korral, ezért vállalkozásunkat folyamatosan fejlesztjük, géppark állományunkat bővítjük és megújítjuk, ezzel is biztosítjuk az általunk garantált minőséget! ezen beruházások egy részét pályázati forrásokból fedezzük.

A NEST-BAU Kft. technológiai modernizációja

A projekt címe: A NEST-BAU Kft. technológiai modernizációja
A szerződött támogatás összege: 9 905 615 Ft 
A támogatás mértéke: 61,54% 
A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2022.07.26. 
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04588
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt megvalósítása során beszerzésre és a megvalósítás helyszínén üzembe helyezésre került egy Sunward SW L4038 típusú csúszókerék kormányzású rakodógép, amely segítségével a tevékenységi körünket és a hatékonyságunkat tudjuk növelni a jövőben. A megvalósítás során külső szolgáltató által nyújtott projektmenedzsment szolgáltatást is igénybe vettük. 
 

Ön megálmodja, mi elkészítjük!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kezdetét vehesse a közös munka!

Kizárólag az Ön elképzelésén múlik, hogy a tervezés, illetve az építési folyamat mely szakaszától veszünk részt otthona megvalósulásában.

Kérjük, adatlapunkon jelölje meg, hogy mely szolgáltatásunkra van szüksége, illetve hogy mely építési fázisokban van szüksége segítségünkre háza megvalósulásához. Egyedi ötleteik szakszerű kivitelezésében is segítünk, ezért arra kérjük önöket, igényeiknek megfelelően töltsék ki űrlapunkat, ezzel is elősegítve a hatékony közös munkát!

Kapcsolati választásos
hu_HUMagyar