fbpx

Gyenesdiás

Ferenczi Villapark

PROJEKT tervezett kezdete 2023. ősz

Festői környezetbe simuló otthonok közvetlen erdőkapcsolattal

Villaparkunk a természetesség, a zöld filozófia és az egészséges élettér hármasán alapszik. A kialakítás és a kivitelezés során arra törekedtünk, hogy innovatív és energiatakarékos lakásaink a festői környezetbe simuljanak. A balatoni panorámával keretezett, a helyi értékeket szem előtt tartó otthonaink Gyenesdiás zöldövezeti részén találhatóak, közvetlen erdőkapcsolattal. A Bakony erdő gyöngyszeme a Festetics-kilátó és a sportolni vágyókat, családokat vonzó Nagymező is megközelíthető néhány perc sétával, miközben a zalai-dombok mókusaiban és őzeiben gyönyörködhetünk.

Környezettudatos fenntarthatóság energiatakarékos megoldások

Otthonainkban hőszivattyús hűtési és a fűtési technikát alkalmazunk. Ingatlanaink a fenntarthatóság, a minimalizált ökológiai lábnyom és a környezettudatosság szellemében épültek. Zöld filozófiánk részeként törekszünk a fosszilis energiahordozók csökkentésére, a gázmenetes fűtés, a korszerű szigetelés és nyílászárók felhasználása mellett köteleződtünk el.

Egyedi igények megvalósítása

Villaparkunk innovatív és ökologikus megoldásai már a tervezőasztalon erős kontúrokat kaptak. A tágas és világos terek mellett, modern és megbízható megoldásokkal biztosítjuk otthonaink leendő tulajdonosainak kényelmét és igényeit. Így akár elektromos jármű (autó, motor, kerékpár, roller) csatlakozók, töltők kialakítása, parkosítás, napelemek telepítése, vagy medence, szauna építése is rendelhető az ingatlanok mellé. Válassza Ön is a XXII. század technológiáját otthonában!

  • Gyenesdiás centrum: 1 km
  • Bevásárlás – Aldi: 1,5 km
  • Keszthely távolság: 3 km
  • Hévíz távolság: 6 km
  • Budapest távolság: 155km
Beépítési vázlat M=1:600
Ferenczi-Villapark-Gyenesdiás-Beépítési-vázlata lakásokkal.png

Kérje
ajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!
Kapcsolati (#3)
hu_HUMagyar