fbpx
Az Év háza Cserszegtomaj Nest Bau Kft.

Inspirációra és kreativitásra van szüksége ?

Megbízható kivitelezőt keres, aki szem előtt tartja igényeit, legyen az anyagi, logisztikai vagy szakmai jellegű?
Inspirációra és kreativitásra van szüksége háza tervezése, építése során?
Elveszettnek érzi magát az engedélyek és a jogszabályok kapcsán?

Akár tervezésről, akár kulcsrakész vagy szerkezeti kivitelezésről, felújítási munkáról van szó, segítségére leszünk az első lépéstől az utolsóig. Saját beruházású, még épülő projektjeink közül is választhat, de kulcsrakész ingatlanjaink közt is megtalálhatja álmai otthonát! 20 éve működő – 2004-ben alakult – építőipari vállalkozásunk a Nest-Bau Kft. segítségére lesz, forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízható kivitelezőt keres?

Cégünk kizárólag kiváló és időtálló alapanyagok felhasználásával, elsőrangú minőségben, a legújabb technológiai megoldások alkalmazásával készült ingatlanok tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Az Év háza Cserszegtomaj Nest Bau Kft.
közel
év szakmai tapasztalat
több mint,
elkészült projekt
jelenleg
saját beruházású ingatlan
jelenleg
eladó kulcsrakész ingatlan

Engedélyek és jogszabályok?

Elveszettnek érzi magát az engedélyek és jogszabályok kapcsán?

Reméljük, hogy Önnek is segítségére lehetünk abban, hogy mihamarabb megvalósuljon álmai otthona. Akár tervezésről, akár kulcsara kész vagy szerkezeti kivitelezésről, felújítási munkáról van szó, segítségére leszünk az első lépéstől az utolsóig. Saját beruházású, még épülő projektjeink közül is választhatnak, de kulcsrakész ingatlanjaink közt is megtalálhatják álmaik otthonát! Nézzék meg folyamatosan frissülő, aktuális ajánlatainkat!

Ön megálmodja, mi elkészítjük!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kezdetét vehesse a közös munka!

Kizárólag az Ön elképzelésén múlik, hogy a tervezés, illetve az építési folyamat mely szakaszától veszünk részt otthona megvalósulásában.

Kérjük, adatlapunkon jelölje meg, hogy mely szolgáltatásunkra van szüksége, illetve hogy mely építési fázisokban van szüksége segítségünkre háza megvalósulásához. Egyedi ötleteik szakszerű kivitelezésében is segítünk, ezért arra kérjük önöket, igényeiknek megfelelően töltsék ki űrlapunkat, ezzel is elősegítve a hatékony közös munkát!

Kapcsolati választásos
hu_HUMagyar