fbpx

Szolgálatások

Legyen álomháza energiatakarékos passzív ház, vagy medencés luxusvilla, Balaton-parti nyaraló, panzió, vagy vidéki kúria, számunkra az a fontos, hogy az Ön kívánsága megvalósuljon.

Legjobb tudásunk szerint dolgozunk az Ön otthonának megvalósulásán, különös gondot fordítva a kor technológiai elvárásainak való megfelelésre, hogy háza energiatakarékossági szempontból is ( AA+ besorolású) kedvező befektetés legyen.

Év-háza-Vonyarcvashegyen

Alacsony rezsi?
Bízza ránk!

Az olyan technológiai megoldások, mint a falfűtés, – hűtés, napkollektor, napelem, geotermikus hőszivattyús fűtési rendszer, okos otthon illetve a kellő alapossággal és precizitással elkészített homlokzati, vagy teljes szigetelés növelik a ház értékét, miközben csökkentik az üzemeltetési költségeket.
Bízza ránk egyéni igényeinek figyelembe vételével, élettere kialakítását, korszerű és innovatív technológiai megoldások alkalmazásával és minőségi, időtálló alapanyagok felhasználásával!

Szakmunkák

A generál kivitelezés mellett számos szakmunka teljesítésével is foglalkozunk!

Kizárólag az Ön elképzelésén múlik, hogy a tervezés, illetve az építés mely fázisától veszi igénybe segítségünket.

Szükség esetén, külsős, szakmailag elismert tervezői gárdánk is áll rendelkezésükre:

  • Fricker Ferenc
  • Tóth László
közel
év szakmai tapasztalat
több mint,
elkészült projekt
jelenleg
saját beruházású ingatlan
jelenleg
eladó kulcsrakész ingatlan

Ön megálmodja, mi elkészítjük!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kezdetét vehesse a közös munka!

Kizárólag az Ön elképzelésén múlik, hogy a tervezés, illetve az építési folyamat mely szakaszától veszünk részt otthona megvalósulásában.

Kérjük, adatlapunkon jelölje meg, hogy mely szolgáltatásunkra van szüksége, illetve hogy mely építési fázisokban van szüksége segítségünkre háza megvalósulásához. Egyedi ötleteik szakszerű kivitelezésében is segítünk, ezért arra kérjük önöket, igényeiknek megfelelően töltsék ki űrlapunkat, ezzel is elősegítve a hatékony közös munkát!

Kapcsolati választásos
hu_HUMagyar